0
Proiecte realizate
0
Clienti activi
0
cafele baute
0
Clienti multumiti

LUCRURIle MARI iN AFACERI NU SUNT FaCUTE NICIODATA DE O PERSOANA. Sunt FACUTE DE O ECHIPA DE OAMENI.

Principiile
noastre!

  • misiune
  • Valori
Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri.
Avem valori pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri. Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere.
NU NE MULȚUMIM CU "E BINE ȘI AȘA"

SorinDesign va ofera servicii de design web profesional la preauri avantajoase, realizare site-uri web de prezentare pentru companii mici si mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: mentenanta și administrare site web, devirusare și securizare site-uri infectate cu malware, optimizare SEO și promovare online, design grafic și identitate companie, gazduire web și înregistrare nume de domenii.

Pentru noi, un site web reprezinta un proiect unic si complex, ce nu se rezuma la doar cateva pagini web. Un proiect web include partea de optimizare SEO și optimizare pentru utilizatori, securizarea site-ului web, partea de grafica (de la logo și iconite la galerii foto), mentenanta sau gazduire etc. Fiecare proiect web este unic, iar acest fapt pornește de la dorintele și nevoile fiecarui client in parte.

Va prezentam o parte din clientii nostri.

Suntem o agentie / firma de web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube.

office@sorindesign.ro
0721.988.240