SorinDesign.ro este o platforma dezvoltata de publicatia online de business sorindesign.ro pentru expunerea si promovarea comunicatelor de presa ale companiilor, institutiilor sau agentiilor de PR.

 

Platforma este locul perfect in care iti poti promova informatia care vrei sa ajunga la publicul tau tinta, in care poti anunta lansari, inaugurari, evenimente sau momente importante in viata companiei pe care o reprezinti.

 

Pentru a folosi serviciile oferite de sorindesign.ro, esti de acord ca nici unul dintre comunicatele pe care le publici pe site sa nu aiba caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent, sa nu fie supus oprobiului public, sa nu incurajeze sau promoveze actiuni violente ori ilegale, sa nu incalce reglementarile legale in vigoare si sa nu incurajeze ura unei anumite categorii umane, profesionale etc.

 

Citeste aici termenii si conditiile utilizarii acestei platforme.

gazduire web gazduire site hosting romania gazduire domenii gazduire site gazduire web wordpress vps romania servere vps servere dedicate server dedicat romania gazduire email hosting email domenii web cumpara domeniu .ro