Sute de reprezentanţi ai PSD Cluj au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la un hotel de cinci stele din Cluj Napoca, la o dezbatere organizată de o filială de cartier a PSD Cluj Napoca la un hotel de cinci stele. Discuţiile au fost completate cu o masă plină de mâncăruri şi buturi fine iar meniul a fost tipărit având sigla PSD, numele filialei care a organizat evenimentul şi denumirea acestuia. Unii dintre participanţi au admis că nu au avut parte, înainte de dezbaterea pe tema social-democraţiei, de asemenea mâncăruri rafinate, informează News.ro.
Fiecare meniu a fost tipărit cu sigla PSD, cu numele filialei organizatoare şi cu numele conferinţei.
Cât despre mâncăruri şi băuturi, nu au lipsit, conform meniului publicat de jurnaliştii locali, salata de creveţi, rulada de curcan cu smochine, rulada de caşcaval cu ardei şi tapenade de măsline verzi, vol-au-vent cu salată de pui şi mentă, tartina cu peşte afumat, hrean şi mărar, tartinele cu speck, balotina de muşchiuleţ de porc în mantie de nucă salată Tabbouleh, pastrama de pui afumat cu baby spanac şi roşii cherry, piept de pui cu sos vânătoresc, stroganoff vită, butterfish alla mediterranea, ravioli cu ricotta şi spanac în roată de parmezan. Mâncarea a fost completată cu băuturi tari precum whisky Jack Daniell’s, Johnny Walker Red Label sau vodca Absolut, dar şi cu vin spumant Mionetto, Campari, votca Absolut, Martini, sau cocktailuri, Manhattan, Cuba Libre, Long Island, Cosmopolitan.